жылдық тәжірибе
«Алматы ашытқы зауыты» АҚ Қазақстанда нан пісіретін ашытқыны өндіретін жалғыз кәсіпорын болып табылады. ААЗ ашытқысы экологиялық таза шикізаттан дайындалады және Ресейге, Өзбекстанға және Қырғызстанға жеткізіледі.
ш.м.-лік өндірістік алаң
жеткізілім өңірі
өндірісті түрлендіру
жылына 12 000 тонна ашытқы өндіріледі.
Ағзаның дұрыс жұмыс істеуі және адам денсаулығын сақтау үшін қажет дәрумендер мен микроэлементтерге бай 100% табиғи өнімді өндіру және алға жылжыту.
Әрбір қызметкердің қатысуы мен қайтарымы есебінен нарықтағы көшбасшылықты нығайту және дилерлік желіні өсіру.
Ашытқыны шығаратын биотехнологиялық процестерді жақсарту үшін Зауыттың инновациялық мүмкіндіктерін кеңейту.
Ағзаның дұрыс жұмыс істеуі және адам денсаулығын сақтау үшін қажет дәрумендер мен микроэлементтерге бай 100% табиғи өнімді өндіру және алға жылжыту.
«Алматы ашытқы зауыты» АҚ өз өнімдерінің сапасы мен қауіпсіздігін үнемі арттыруға ұмтылады. Зауыт ҚР СТ ИСО 9001:2001 және ҚР СТ ИСО 22000:2006, сондай-ақ қауіпсіз өнімдердің тұрақты шығарылуына кепілдік беретін НАССР жүйелерін қоса алғанда, халықаралық сапа стандарттарын ұстанады. Сонымен қатар, Республика халқын сауықтыру мақсатында Алматы ашытқы зауыты» АҚ Қазақстан Республикасы органдарының бақылауымен ашытқыны йодтау және ТШ бойынша технологиялық нұсқаулық әзірледі.
Біздің стиліміз – адалдық, бейілділік, болашаққа шынайы берілгендік, әлеуметтік жауапкершілік, үздіксіз оқыту, инновациялық күш-жігер және шығармашылық одақтар. ААЗ басшылығы тұтынушыларымызға, серіктестерімізге және нарыққа ұсынатын өнімдердің, процестердің және өнімділіктің сапасын жақсарту жолдарын үнемі іздеуде.